субота, 26. март 2016.

ТАКМИЧЕЊЕ – БУГАРСКА, 14-15. 11. 2015.


  1. Бојана Ћирић – 1. место борбе;
  2. Јована Станојвеић – 2. место борбе;
  3. Бојана Станојевић – 3. место борбе;
  4. Селена Крстић – 3. место борбе;
  5. Марија Грујичић – 3. место борбе.
Нема коментара:

Постави коментар