субота, 26. март 2016.

ТАКМИЧЕЊЕ – КУЛА, 7. 11. 2015.


  1. Марија Грујичић – 2. место форме, 2. место борбе;
  2. Тијана Лукић – 1. место форме;
  3. Дејан Теодоровић – 1. место форме, 2. место борбе;
  4. Младен Илић – 3. место форме;
  5. Срђан Зељић – 3. место борбе;
  6. Саша Зељић – 2. место борбе;
  7. Новица Зељић – 2. место борбе.
Нема коментара:

Постави коментар