субота, 26. март 2016.

ТАКМИЧЕЊЕ – БАЈША, 27. 2. 2016.

  1. Дејан Теодоровић – 3. место борбе;
  2. Бојана Станојевић – 2. место борбе;
  3. Јована Станојевић – 1. место борбе, 3. место форме;
  4. Тијана Лукић – 1. место форме;
  5. Новица Зељић – 3. место форме;
  6. Даница Петровић – 3 место борбе;
  7. Ђорђе Васић – 3. место борбе;

  1. Судија – Дејан Лукић
  2. Тренер – Бојан Јовановић

Нема коментара:

Постави коментар