петак, 25. март 2016.

ТАКМИЧЕЊЕ – ПРЊАВОР, 14. 3. 2015.


  1. Бојана Станојевић – 2. место борбе;
  2. Марија Грујичић – 2. место форме, 2. место борбе;
  3. Селана Крстић – 3. место форме;
  4. Бојана Ћирић – 2. место форме, 3. место борбе;
  5. Новица Зељић – 3. место борбе;
  6. Дејан Теодоровић – 3. место борбе.

Нема коментара:

Постави коментар